Nunta
Botez
Petreceri
Corporate

Petreceri
Copii

Aranjamente
Florale

Decoratiuni
Diverse

Noutati

"Ati auzit vestea cea buna? Pantone a anuntat top 10 culori pentru primavara anului 2016. Suntem incantati sa va prezentam aceste culori si sa venim cu cateva idei pentru nuntile din 2016.

Primele doua in top sunt Rose Quartz si Blue Serenity dar avem o vasta paleta din care putem alege:Peach Eco,Snorkel Blue,Buttercup,Limpet Shell,Liliac Grey,Fiesta,Iced Coffee,Green Flash.

Leatrice Eiseman,directorul executiv al Institutului Pantone Color a marturisit: “ Culorile acestui sezon ne transpun intr-un loc mai vesel si mai insorit,un loc in care exprimarea este libera.”

Care dintre aceste culori se potriveste cu personalitatea voastra?"


Institutul Pantone a anuntat de curand culoarea anului 2015. Marsala se numeste ea, dar, pentru cei la curent cu trendurile in moda, alegerea acestei culori nu este deloc una surprinzatoare.

Inca de la inceputul toamnei se povestea despre burgundiu si numeroasele moduri in care il putem purta in sezonul rece, iar o simpla privire asupra unora dintre colectiile pentru primavara 2015 face clar faptul ca acesta nu ne va parasi prea devreme. Totusi, Pantone nu l-a numit burgundiu ci Marsala – o nuanta mai stinsa de grena, ceva mai lipsita de viata decat visiniul. Poti combina marsala cu gri, nude, auriu, mustar sau turcoaz. Il poti combina si cu anumite nuante de verde si albastru. Pentru un look feminin sofisticat, combina-l cu nuante nisipoase sau aurii, ne relateaza cei de la ele.ro

Culoarea primeşte numele de la vinurile italieneşti din regiunea Marsala, este culoarea anului 2015, alaturi de roz pal, verde mint, galben, albastru celeste si lavanda. Culoarea oferă sentimentul de putere, hotărâre, energie şi forţă, intimitate şi confort.

“Marsala înnobilzează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsale este o nuanţă subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrăţisăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.